Bent u op zoek naar overzichtelijke en kwalitatief goede Bibob-vragenlijsten op alle onderdelen die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, dan zijn de Bibob-vragenlijsten van Frank Rovers Advies de oplossing.

Het betreffen de navolgende vragenlijsten:

  • Vergunningen (Alcoholwet/Exploitatie voor Horeca, Seksinrichtingen, Coffeeshops, Vuurwerkverkoop, Speelautomaten hallen/plaatsingen)
  • Bouwvergunningen
  • Vastgoed- en grondtransacties (Gemeente en Provincie)
  • Aanbestedingen (Gemeente en Provincie)
  • Subsidies (Gemeente en Provincie)
  • Evenementen
  • Bijlageformulier

In de vragenlijsten zijn (roodgekleurde) tekstdelen opgenomen, waarin staat opgesomd welke documenten de aanvrager/betrokkene te allen tijde, en o.a. bij eigen vermogen en bij vreemd vermogen dient aan te reiken. Met name de financiële documenten staan uitgebreid omschreven. Handig is om dan ook de financiële leeswijzer van de Bibob-academie daarbij uit te reiken aan de aanvrager/betrokkene.

De vragenlijsten worden door Frank Rovers Advies voor u onderhouden en eenmaal aangeschaft zal Frank Rovers Advies bij noodzakelijke wijzigingen u telkens de nieuwste versie doen toekomen.

U kunt de vragenlijsten zelf ook aanpassen bv. wanneer u het logo en/of contactgegevens van uw organisatie wilt toevoegen. Hiervoor moet u wel beschikken over het programma Indesign om de vragenlijst te kunnen bewerken. Kunt u dit zelf niet dan kan Schmeits Multi Media u alle vragenlijsten re-stylen en voorzien van eigen logo en lettertype naar wens. Prijs op aanvraag.

De vragenlijsten zijn ook verkrijgbaar in de Engelse taal.

Kosten: € 49,50 per vragenlijst/bijlage (excl. btw)
Indien u alle vragenlijsten (6 + bijlage) wilt aanschaffen, dan geldt een korting van ruim 10% en zijn de kosten €350,- (excl. btw)

Wilt u de vragenlijsten aanschaffen en/of dat wij de vragenlijsten voor u herkenbaar maken voor uw eigen organisatie met eigen logo/stadswapen, lettertype en contactgegevens van uw organisatie naar wens, dan neem contact met ons op.